Magyar nyelv English version Performan Group

Assessment / Development Center (AC/DC)

Köztudottan a kiválasztási (assessment center) és fejlesztési centrumok (development center) a leghatékonyabb technikák adott (definiált) kompetenciák viselkedésalapú vizsgálatára, és ezzel egy (új) munkakör betöltéséhez szükséges beválás előre jelzésében, a rizikók csökkentésében.

A DevelopMEN cégre és munkakörökre kialakított AC-k és DC-k szakszerű megtervezésében és lebonyolításában támogatja Megbízóit (akár angol, német vagy francia nyelven is). Segítünk a munkakörre leginkább jellemző kompetenciák azonosításában, a keresett kompetenciáknak megfelelő helyzetgyakorlatok kialakításában, a megfigyelők számára felkészítő tréning megtartásában, igény esetén magas minőségű helyszínt és szolgáltatást biztosítunk a facilitátor, a megfigyelők és a résztvevők számára, asszisztensi támogatást nyújtunk a megfigyelések előzetes feldolgozásában, magyar vagy idegennyelvű, strukturált riportot nyújtunk a megfigyelések összegzéséről, vagy igény szerint a kirajzolódó fejlesztési területekről.

Igény esetén a DC-t kompetenciatesztekkel vagy kompetencia-interjúkkal is elő tudjuk készíteni, vagy a DC után pontosítani tudjuk az eredményeket a felvétel vagy az kinevezések előtt az új munkakörben való megfelelés kockázatának csökkentése érdekében.

A megfigyelések és a riportok tartalmának megfelelően igény esetén megtervezzük és le is bonyolítjuk a hozzá kapcsolódó kompetencia fejlesztéseket, amelyek visszamérésével segítjük mérhetővé és átláthatóvá tenni a fejlesztések értékét és eredményét.

Az AC és DC területeken több nyelven beszélő, széles referenciákkal rendelkező pszichológus munkatársunk személyes konzultáción is szívesen támogatja ügyfeleinket a  projekttel, vagy annak utánkövetésével kapcsolatos valamennyi kérdés megválaszolásában.

 

Kapcsolódó tartalom:

Pack ajánlatok

Értékelő központ (Assessment center, AC)

Fejlesztési centrum (Development Center, DC)


vissza
 
LinkedIn Facebook