Magyar nyelv English version Performan Group

Engedélyeztetett képzések

Cégünk felnőttképzési intézmény-akkreditációval, illetve program-akkreditációval rendelkezik. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára ez  független minőségbiztosításként is szolgál képzéseink minőségére, ugyanakkor egyéb előnyökkel is jár számukra.  

Korábban a szakképzési hozzájárulás képzésre történő felhasználásának volt feltétele az akkreditáció, most a különböző pályázatokon induló cégek képzésre elnyert forrásainak felhasználásánál feltétel az intézményakkreditáció, illetve, hogy a megvalósuló képzések 50%-ának akkreditációval kell rendelkeznie.

Nyilvántartásba vételi szám: E-001570/2016

Nyilvántartott programjaink:

  • Kommunikációs tréning: E-001570/2016/D001
  • Konfliktuskezelési tréning: E-001570/2016/D02
  • Vezetői képességek megfelelő alkalmazása: E-001570/2016/D003
  • Gyakorlati vezetői ismeretek: E-001570/2016/D004
Belső együttműködés, csapatépítés A különböző szervezeti egységek közötti hatékony együttműködést serkentő tréning.
Értékesítési coaching Képzés értékesítési vezetők számára, eredményeként értékesítési csapatukat, annak teljesítményét fejleszthetik.
Érzelmi intelligencia fejlesztése A vezetői és szervezeti hatékonyságot, személyes kapcsolatokat segítő érzelmi intelligencia fejlesztése.
Front office (ügyfélszolgálat) Ügyfélkapcsolati és ügyfélszolgálati alapismereteket nyújtó képzés.
Helyzetfüggő, szituatív vezetés Azonnal alkalmazható modell a munkatársak hatékony vezetésére.
Kiemelt ügyfelek kezelése Értékesítési készségeket fejlesztő képzés a hatékonyabb ügyfélekzelés érdekében.
Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning Elősegíti az új munkaerő kompetenciák alapján történő kiválasztását és beillesztését.
Konfliktuskezelés módszerei Asszertív, erőszakmentes kommunikáció, tárgyalástechnika a hatékony konfliktuskezelés érdekében.
Munkaszervezés és időgazdálkodás tréning A time management és a hatékony munkaszervezés technikáinak ismertetését célzó tréning.
Munkatársak motiválása tréning Vezetői tréning a munkatársak ösztönzésének elméleti és gyakorlati ismereteiről.
Problémamegoldás és döntéshozatal Problémafeltárás, -megfogalmazás és döntéshozatal a kreatív problémamegoldásra.
Sikeres tárgyalástechnika Tréning a tárgyalás technikai és módszertani ismereteinek, ezek gyakorlati alkalmazásának elsajátítására.
Stratégiai menedzsment Stratégiaalkotási, elemzési, operatív tervezéi folyamatok elsajátítását célzó vezetői tréning.
Stresszkezelés, burn-out megelőzése A burn-out szindróma tüneteinek felismerését, stresszkezelési technikák elsajátítását célzó tréning.
Személyes értékesítés A személyes értékesítés sajátosságaira konentráló elméleti és gyakorlati képzés.
Telemarketing, telefonos értékesítés Kommunikáció, értékesítés és marketing alapok elsajátítását, személyes kompetenciák fejlesztését elősegítő tréning.
Teljesítménymenedzsment tréning A teljesítményértékelési folyamatok elméleti alapjainak és gyakorlati ismereteinek elsajátítását célzó tréning.
Tudatos kommunikáció képzés Alapvető kommunikációs kompetenciák, asszertív kommunikációs módszerek elsajátítását szolgáló tréning.
 
LinkedIn Facebook