Magyar nyelv English version Performan Group

Indoor tréningek

A Developmen kínálatában szereplő indoor tréningek a legváltozatosabb szakterületekhez kötődően. Kompetenciafejlesztő és vezetői képzéseink egy része angol, német és francia nyelveken is igénybe vehető.

Csapatépítés, céges rendezvény, workshop, karriertervezés, belső kommunikáció, teljesítményértékelés... és még sok egyéb tréning. Tekintse meg képzési választékunkat!

"Kék Óceán Stratégia" A figyelmet az új termékek, szolgáltatások, piacok teremtésére irányító, sémaváltoztatáson alapuló tervezési módszer.
4T - Train the trainer tréning Oktatásmódzsertani képzés belső oktatók, trénerek számára, oktatói kompetenciák fejlesztése.
Back office képzés Hatékony belső kommunikáció, asszertivitás, ügyfélorientáltság kialakítását szolgáló képzés.
DISC alapú tréning A tréningeket többféle forgatókönyv alapján lehet megvalósítani: pl. kincskeresés, főzés, vonatpálya építés kerettörténettel, outdoor és indoor változatban.
Dolgozói és családi napok szervezése A támogató vállalati kultúra kedvelt belső kommunikációs eszköze.
Értékesítési technikák tréning Értékesítési, érvelési, hatékony igényfelmérési technikák elsajátítását célzó tréning.
Érzelmi intelligencia fejlesztése A vezetői és szervezeti hatékonyságot, személyes kapcsolatokat segítő érzelmi intelligencia fejlesztése.
Folyamatmenedzsment, BPR képzés Hatékony folyamatszervezési, tevezési és modellezési technikák elsajátítását nyújtó vezetői tréning.
HR nem HR-eseknek Vezetői tréning a HR napi munkájának megismertetése, a HR általános elismertségének növelése céljából.
IT nem IT-soknak A vállalat számítástechnikai rendszerének megismertetése a munkavállalókkal a nagyobb önállóság érdekében.
Jog nem jogászoknak Vezetői tréning az alapvető cégjogi fogalmak, szabályzatok megismerésére.
Karriermenedzsment képzés Vezetői képzés a tudatos karriertervezés megvalósítására, akár coaching formájában is.
Kiemelt ügyfelek kezelése Értékesítési készségeket fejlesztő képzés a hatékonyabb ügyfélekzelés érdekében.
Kompetenciaalapú képzéstervezés Felkészítés kompetenciaalapú fejlesztési célok kialakításának és végrehajtásának menedzselésére.
Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning Elősegíti az új munkaerő kompetenciák alapján történő kiválasztását és beillesztését.
Marketing nem marketingeseknek A marketing területeinek, fontosságának megismertetésére, elismertetésére szolgáló vezetői tréning.
Médiakommunikáció tréning Médiaszereplésre, interjúadásra felkészítő tréning.
Mentorálás, mentori szerep kialakítása Tréning a fiatalabb munkatárs beilleszkedését segítő mentori szerep elsajátításának céljából.
Minőségmenedzsment tréning Minőségközpontú vállalati filozófia kialakítása.
Munkatársak motiválása tréning Vezetői tréning a munkatársak ösztönzésének elméleti és gyakorlati ismereteiről.
Outplacement felkészítő tréning A gondoskodó elbocsátásra felkészítő komplex támogatási program.
Projektmenedzsment tréning Projektek teljes tervezésének és lebonyolításának elsajátítását célzó vezetői tréning.
Sikeres tárgyalástechnika Tréning a tárgyalás technikai és módszertani ismereteinek, ezek gyakorlati alkalmazásának elsajátítására.
Stresszkezelés, burn-out megelőzése A burn-out szindróma tüneteinek felismerését, stresszkezelési technikák elsajátítását célzó tréning.
Személyes értékesítés A személyes értékesítés sajátosságaira konentráló elméleti és gyakorlati képzés.
Teljesítménymenedzsment tréning A teljesítményértékelési folyamatok elméleti alapjainak és gyakorlati ismereteinek elsajátítását célzó tréning.
Termékfelelősök komplex képzése Termékmenedzserek értékesítési kompetenciáinak, marketing ismereteinek bővítésére irányuló tréning.
Tudatos kommunikáció képzés Alapvető kommunikációs kompetenciák, asszertív kommunikációs módszerek elsajátítását szolgáló tréning.
Változásmenedzsment képzés A globalizáció és technikai fejlődés kihívásainak megfelelő kompetenciák kialakítása.
Vezetői workshopok (műhelymunkák) A vezetők stratégiaalkotásának részletes elemzést követő inspirálása.
 
LinkedIn Facebook