Magyar nyelv English version Performan Group

Kompetencia

360 fokos vezetői visszajelzés

A közép és felső vezetők számára készült eszköz az általános menedzsment képességek és fejlesztési szükségletek 20...

Alkalmazott tesztek DISC-típusú tesztek, kompetenciákat felmérő, klasszikus pszichológiai tesztek - a fejlesztési munka eszközei.
Assess teszt

Az ASSESS egy olyan pszichológiai értékelő eszköz, amelyet kifejezetten üzleti alkalmazásra fejlesztették ki, ezért olyan...

BM - Business Motivators

Az embereket irányító belső, rejtett mozgatórugók más szóval értékek, attitűdök, motivátorok feltárására alkalmas...

DISC teszt Viselkedési stílust mérő teszt.
Facet5 teszt

A Big5 megközelítésre építve a személyiség 5 univerzális alapdimenzióját (Akarat, Lendület, Empátia, Kontroll és...

Facet5 teszt - Audition modul Specifikus munkahelyi szerepekhez viszonyíthatjuk a jelöltek eredményeit.
Kompetencia-alapú HR-rendszerek fejlesztése Kompetenciaalapú munkakörök kialakítása, valamint az erre épülő további HR-rendszerek felépítése.
Kompetenciaalapú képzéstervezés Felkészítés kompetenciaalapú fejlesztési célok kialakításának és végrehajtásának menedzselésére.
Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning Elősegíti az új munkaerő kompetenciák alapján történő kiválasztását és beillesztését.
Sales Max teszt

Célja az értékesítői sikeresség felmérése, vagyis annak előre jelzése, hogy az adott jelölt potenciálisan alkalmas-e arra,...

Teljesítménymenedzsment tréning A teljesítményértékelési folyamatok elméleti alapjainak és gyakorlati ismereteinek elsajátítását célzó tréning.
Tudás- és kompetenciamenedzsment képzés Kompetenciák megfelelő felhasználásához és fejlesztéséhez segítséget nyújtó képzés.
 
LinkedIn Facebook