Magyar nyelv English version Performan Group

Vezetői képzés

Az alábbiakban leendő, illetve pozíciójukat már régebb óta betöltő közép- és felsővezetők számára kialakított tréning és coaching választékunkat tekintheti meg.

Alap- és továbbképzések egyaránt találhatók palettánkon. A tréningek kifejezetten terület-specifikusan, valamint egy adott területhez kapcsolódó feladatok és nehézségek megoldására koncentrálva lettek összeállítva, így mindenki megtalálhatja a számára fontos képzéseket. Célunk az ügyfél személyes- és szakmai fejlődésének elősegítése, hogy hatékonyabban tudja ellátni vezetői feladatait, orvosolni az esetlegesen felmerülő problémákat, és megszilárdítani munkahelyi pozícióját.

Szabályzatok, működési modellek, csoportvezetés, motiváció, problémamegoldás, tudatos karriertervezés, marketing, kompetencia-alapú munkaerő-menedzsment – válasszon Ön is vezetői tréningeink közül!

"Kék Óceán Stratégia" A figyelmet az új termékek, szolgáltatások, piacok teremtésére irányító, sémaváltoztatáson alapuló tervezési módszer.
A vezető, mint csapatok irányítója Csoportvezetési és motiválási készségeket fejlesztő tréning.
Alapfogások a vezetésben A mindennapi vezetői munka alapvető kompetenciáit fejlesztő tréning.
Coaching típusú támogató vezetés tréning Problémamegoldási készségek fejlesztése műhelymunka keretein belül.
Helyzetfüggő, szituatív vezetés Azonnal alkalmazható modell a munkatársak hatékony vezetésére.
HR nem HR-eseknek Vezetői tréning a HR napi munkájának megismertetése, a HR általános elismertségének növelése céljából.
IT nem IT-soknak A vállalat számítástechnikai rendszerének megismertetése a munkavállalókkal a nagyobb önállóság érdekében.
Jog nem jogászoknak Vezetői tréning az alapvető cégjogi fogalmak, szabályzatok megismerésére.
Karriermenedzsment képzés Vezetői képzés a tudatos karriertervezés megvalósítására, akár coaching formájában is.
Kompetenciaalapú képzéstervezés Felkészítés kompetenciaalapú fejlesztési célok kialakításának és végrehajtásának menedzselésére.
Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning Elősegíti az új munkaerő kompetenciák alapján történő kiválasztását és beillesztését.
Marketing nem marketingeseknek A marketing területeinek, fontosságának megismertetésére, elismertetésére szolgáló vezetői tréning.
Munkatársak motiválása tréning Vezetői tréning a munkatársak ösztönzésének elméleti és gyakorlati ismereteiről.
Outplacement felkészítő tréning A gondoskodó elbocsátásra felkészítő komplex támogatási program.
Prezentációs technikák fejlesztése A prezentációs tréning a logikus prezentációkészítés elmélete és gyakorlata sajátítható el.
Problémamegoldás és döntéshozatal Problémafeltárás, -megfogalmazás és döntéshozatal a kreatív problémamegoldásra.
Sikeres tárgyalástechnika Tréning a tárgyalás technikai és módszertani ismereteinek, ezek gyakorlati alkalmazásának elsajátítására.
Stresszkezelés, burn-out megelőzése A burn-out szindróma tüneteinek felismerését, stresszkezelési technikák elsajátítását célzó tréning.
Szupervízió - eset-megbeszélés Problémamegoldást segítő csoportos elemzési módszer.
Táv-coaching Költség- és időtakarékos, korszerű módszer a személyes coaching esetleges akadályainak leküzdésére.
Teljesítménymenedzsment tréning A teljesítményértékelési folyamatok elméleti alapjainak és gyakorlati ismereteinek elsajátítását célzó tréning.
Tudás- és kompetenciamenedzsment képzés Kompetenciák megfelelő felhasználásához és fejlesztéséhez segítséget nyújtó képzés.
Vezetői hitelesség megteremtése Vezetői tréning a hitelesség fejlesztésére mind a munkavállalók, mind a környezet irányában.
Vezetői utánpótlás fejlesztése Program a vezetői készségek, technikák és módszerek ismertetésére az utánpótlás számára.
Vezetői workshopok (műhelymunkák) A vezetők stratégiaalkotásának részletes elemzést követő inspirálása.
 
LinkedIn Facebook