Magyar nyelv English version Performan Group

Csapatépítő tréningek

A csapatépítő tréningek, team building programok fő célja az, hogy kizökkentve a résztvevőket mindennapi munkakörülményeikből, megismerhessék, ki az a kollégák között, aki logikájával, talpraesettségével ki tudja vezetni a csapatot a rendezők által tudatosan megtervezett nehézségekből. A játékok keretein belül pedig olyan visszajelzéseket adhatnak egymásnak, látszólag messze mutató konklúziók nélkül, amelyeket soha nem tettek volna meg a munkahelyen, és amelyek konfliktusok gócpontjai voltak.

Indoor és outdoor tréningjeink végleges programját minden esetben a céget, a résztvevőket és aktuális helyzetüket megismerve alakítjuk ki. A célkitűzések elérésére leginkább megfelelő tréninget egyedi ötletekkel, magas színvonalon, precíz lebonyolítással és eredményorientált szemléletmóddal kivitelezzük.

Outdoor trénereink  programjainak széles skálája lefedi a vízisportok szerelmeseinek (pl. adriai vitorlástúrák, rafting, tavi gps túrák), a túrázás (pl. hegyi- és barlangtúrák) , technikai sportok (pl. dzsipp, quad, kerékpár, tankvezetés stb.), vagy éppen a az érdekességek kedvelőinek igényeit (pl. várjátékok, történelmi események, CSR jellegű  tréningek). A legkedveltebb programjaink közé tartoznak:

  • csoportos kincskereső játék, outdoor helyszínen, extrém közlekedési eszközökkel
  • csapatépítő főzés
  • sárkányhajózás
  • közös táncolás, éneklés, dobolás
  • projektmenedzsment-alapú kreatív csapatversenyek
  • társadalmi felelősségvállalást támogató (CSR) programok

 

 

Csapatépítő program

        

csapatépítő tréning

 

Tapasztaljuk, hogy a megváltozott financiális helyzetben sok cég vonta el a képzési költségeket az ilyen jellegű programoktól. Megértve és elfogadva, hogy jelenleg a szakmai programok kapnak elsőbbséget, kifejlesztettünk egy olyan tréningtípust, amely a fejlesztő és csapatépítő tréningek előnyeit ötvözi. Ennek megfelelően a keretprogramokat a csapatok szakmai területei adják, ám az értékesítési, ügyfélszolgálati, vagy akár vezetői szerepek fejlesztési folyamatait beágyazzuk a csapatépítés izgalmas kereteibe. A programok előnye, hogy megtartja a munkahelyen korábban kialakult feszültségek feloldásának lehetőségét, továbbra is kohéziót alakít ki a résztvevők között, így a szakmai csapatmunka is jóval kreatívabbá válik, az együttműködés mélyül, s ez hosszabb távon segíti a munkahelyi közösségek működését emberileg és szakmailag egyaránt.

Keressen meg bennünket, mondja el igényeit, hogy a megfelelő ajánlattal segíthessük Önt!

 

Kapcsolódó tartalom:

DISC alapú tréning

Pack ajánlatok

Belső együttműködés, csapatépítés

Dolgozói és családi napok szervezése


vissza
 
LinkedIn Facebook