Magyar nyelv English version Performan Group

DISC alapú tréning

A tréning a DISC elméleti alapjain (viselkedési stílusok, Dominancia, Befolyásolás, Kitartás, Szabálytisztelet) nyugvó olyan fejlesztési eszköztárral dolgozik, mely kiválóan alkalmas vezetői képzési folyamatok kiindulási pontjaként, együttműködés-fejlesztés, kommunikációfejlesztés, csapatépítés céljainak megvalósítására.

A résztvevők megismerik a rendszert (javasolt a tréning előtt kitölteni a DISC-tesztet), megtudják, hogy hol is helyezkednek el a csapatot alkotó egyének a DISC-modellben. Kipróbálják a jellemző működésmódokat a gyakorlatban, különféle játékos, izgalmas gyakorlatok során. Ezen kívül megtanulják a 4 típus jellemvonásait, hogy az egyes viselkedéstípusú emberek hogyan vezethetőek, motiválhatóak, hogyan érdemes velük kommunikálni, és mit érdemes elkerülni a kommunikáció során ahhoz, hogy eredményesen vezethessék őket, vagy működhessenek együtt velük.

 

  • Hogyan érvényesülnek a csapattagok? (Piros működésmód)
  • Milyen analitikai, problémamegoldási, helyzetelemző készségekkel rendelkeznek? (Kék működésmód)
  • Mennyire empatikusak és alkalmazkodóak? (Zöld működésmód)
  • Hogyan igazodnak el a szociális közegben, mennyire képesek másokat energizálni? (Sárga működésmód)

 

A tréningeket többféle forgatókönyv alapján lehet megvalósítani: pl. kincskeresés, főzés, vonatpálya építés kerettörténettel, outdoor és indoor változatban; de szívesen fejlesztjük tréningünket egyedi megrendelői igények alapján!

 

A vállalati tréningekről általános információkat ide kattintva olvashat!

 

Kapcsolódó tartalom:

DISC teszt


vissza
 
LinkedIn Facebook