Magyar nyelv English version Performan Group

IT nem IT-soknak

A napi életünk egyre nagyobb részét fordítjuk számítástechnikai témákra. A technika terjedésével elkerülhetetlenné vált egyes PC-alkalmazások (Windows, MS Office, web browser, email kliens) napi használata. Egyre gyakrabban használunk telekommunikációs és számítástechnikai eszközöket közös adattartalmak megjelenítésére (emailek, file-ok, távoli szervereken tárolt tartalmak). Sokan autodidakta módon tanulják a rendszerek kezelését, mások több szinten is segítségre szorulnak eszközeik használatában.

A tréning a vállalat egyes homogén csoportjai számára megmutatja a jelenlegi rendszereik informatikai hátterét akár az alapok megismerésétől a jelenleg használt platformok, operációs vagy szoftver-rendszerek alapismeretein keresztül a rendszerből kihozható lehetőségekig, vagy annak korlátaiig (hálózati HW, SW lehetőségek biztonsági korlátok stb.).

A tréning sokat segít azon vezetők, vagy azonos területen dolgozó munkatársak számára, akik nem IT-sként szeretnének többet tudni, a rendszerek működését megértve nagyobb önállóságra szert tenni, és javítani a szakmai kapcsolatot az IT-s kollégákkal.

 

A vállalati tréningekről általános információkat ide kattintva olvashat!

 

Kapcsolódó tartalom:

"Nem-es ember" programcsomagok


vissza
 
LinkedIn Facebook