Magyar nyelv English version Performan Group

Kompetenciaalapú képzéstervezés

Ez a vezetői tréningünk is a kompetenciaalapú gondolkodás rendszeréhez, a vállalatnál kialakított és alkalmazott kompetencia-rendszerek működtetéséhez kötődik. A kompetenciarendszer-alapú gondolkodás vagy annak kiépítettsége emiatt alapfeltétele annak, hogy a tréningen ezek működtetéséről és fejlesztéséről lehessen további ismereteket szerezni.

Ha a szervezet már azonosította azokat a "core" kompetenciákat, amelyek minden munkakörben elvártak a vállalatnál, illetve az egyes munkakör családokra vagy munkakörökre jellemző specifikus kompetenciákat, akkor azok fejlesztése, magasabb szintre léptetése, az új belépők  felzárkóztatása, valamint ezek összeillesztésével az aktuális szervezeti célokkal történő szinkronizálása kihívást jelentő feladat.

A tréning a fenti kérdéseket járja körül és felkészíti a vállalati vezetőket és gyakorló oktatás-képzési területen dolgozó HR szakembereket.

A kompetenciaalapú képzéstervezés tréningen részt vevők képesek lesznek átlátni, megérteni a cég stratégiai terveihez illeszkedő fejlesztési koncepciókat. Tudásukat felhasználva képessé válnak ilyen fejlesztési irányok megtervezésére és a gyakorlati kompetenciamenedzsmenten keresztül a fejlesztés rövid-, közép- vagy akár hosszú távú elérhető céljainak kialakítására és a végrehajtásban azok menedzselésére.

Operatív segítségként a saját folyamatok gondozása mellett ismereteket nyújtunk oktatási és szervezetfejlesztési partnerek és folyamatok beszerzésében és kiválasztásában is. 

 

A vállalati tréningekről általános információkat ide kattintva olvashat!

 

Kapcsolódó tartalom:

Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning

Tudás- és kompetenciamenedzsment képzés

Kompetencia-alapú HR-rendszerek fejlesztése

Helyzetfüggő, szituatív vezetés


vissza
 
LinkedIn Facebook