Magyar nyelv English version Performan Group

Teljesítménymenedzsment tréning

A kompetenciagazdálkodáshoz kötődő tréningünk munkakörök kompetencia-elvárásai és a teljesítménymenedzsment közt teremtenek kapcsolatot.

A képzés fő célja olyan elméleti ismereteket és gyakorlati eszközöket nyújtani, melyek révén a résztvevők képesek a munkatársak jelenlegi felkészültségi szintjét szem előtt tartva, személyre szabott lehetőségekkel továbbfejleszteni és támogatni a szervezet működését.

A tréning főbb témakörei: teljesítménymenedzsment elméleti alapjai, a teljesítményértékelés módszerei, az egyéni értékelő beszélgetés lebonyolításának ismeretei és dokumentációja, hatékony munkaszervezés, a fejlesztendő területek meghatározása és a fejlődés ütemezésének technikái.

A tréning érinti a teljesítménymenedzsment más kompetenciaalapú rendszerekkel való kapcsolatát (ide értve leginkább a munkaköri alaprendszereket, az oktatás-képzés, a munkakör értékelés és az ezzel összefüggésbe hozható kompenzációs, valamint karriermenedzsment rendszereket).

Az elméleti megfontolások értelmezése mentén döntően helyzetgyakorlatokra épülő tréning hatékonyan segít a vezetők számára gyakorlati ismereteket és magabiztosságot nyújtani a teljesítménymenedzsment megtervezésében és megvalósításban. 

 

A vállalati tréningekről általános információkat ide kattintva olvashat!  

 

Kapcsolódó tartalom:

Akkreditált képzéseink

Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning

Kompetenciaalapú képzéstervezés

Tudás- és kompetenciamenedzsment képzés

Helyzetfüggő, szituatív vezetés

Kompetencia-alapú HR-rendszerek fejlesztése


vissza
 
LinkedIn Facebook