Magyar nyelv English version Performan Group

Coaching az Atlanti-óceánon át

Büszkén jelentjük be, hogy Developmen divíziónk coach csapata egyik legkülönlegesebb, hosszú fejlesztő munkájának jelentős állomásához ért. Egy magyar – új-zélandi Atlanti-óceánt átevező csapat tagjainak kétnyelvű (magyar-angol) mentális felkészítését végezzük.  

2014. október 20. · Coaching · Developmen
Coaching az Atlanti-óceánon át

Bakos András és új-zélandi társa, Erik Harrewijn azt tervezi, hogy 2015 tavaszán egy ritkán járt útvonalon, nyugatról keletre tartva evezik át az Atlanti-óceánt. A nagy vállalkozás ötletét András gyermekkora óta dédelgeti. Sikeres üzletemberként már bizonyított, most emberfeletti teljesítményre szánta el magát. A projekt részben saját tőkével, emellett támogató partnerek és magánszemélyek segítségével, közösségi finanszírozással valósulhat meg. A Performan Group Developmen divíziója coach csapatának munkájával támogatja a vállalkozást.

Megbízásaink során rendszeresen támogatunk olyan vezetőket, akik az egyéni fejlesztés hatására hatékonyabbá válnak csapatuk irányítójaként, stratégaként, döntéshozóként. Új módszerekkel és hozzáállással gazdagítják már meglévő munkamódszereiket. Emellett gyakran előfordul, hogy éppen új kihívásokat, fejlődési lehetőségeket keresnek maguknak. Ilyenkor számukra az egyéni karrier coaching bizonyul hatásos eszköznek arra, hogy a coachee személyes preferenciáinak és kompetenciáinak megfelelő új pozícióban találja meg önmagát.

De vannak helyzetek, amikor valaki sikeres karrierrel a háta mögött egészen más területen teszi próbára teherbírását. Sok, a munkában már szinte mindent elért, emellett akár kiégett, a burn-out szindrómában szenvedő ember ilyenkor a sportban találja meg az új kihívásokat. Számos olyan vezetőt, sikeres embert ismerhetünk, akik elképesztő sportteljesítményekre szánják el magukat, ironman versenyeken indulnak, és ott is sikeressé válnak.

András projektje a fizikai teljesítményen túl már a kezdetektől hatalmas kitartást, szervezőkészséget és professzionalizmust kíván meg, amely feladat során új perspektívában teheti próbára képességeit. Az Atlanti-óceán átevezése önmagában nem újszerű vállalkozás, de a módja sok szinten egyedülálló. Az útvonal a megszokott irány ellenkezője, New Yorkból Párizsba, az áramlatokkal szemben fognak evezni. Emellett az egyedi, legmodernebb technikával épült és felszerelt hajó darabról darabra épült fel, minden elemére a legmegfelelőbb partnert és eszközt kellett megtalálni. A fizikai felkészülés mellett a finanszírozás biztosítása, az induláshoz szükséges eszközök gyártatása és beszerzése kemény munkát ad a csapat vezetőjének a következő fél évben.A felkészülés és az expedíció legérdekesebb pillanatait a vezetői coach szemszögéből kövessék velünk weboldalunkon frissülő híreink között!Támogassa Ön is a vállalkozást az Indiegogo oldalon:
https://www.indiegogo.com/projects/herowers-needed

 

Kattintson ide és tudjon meg többet coaching munkáinkról!

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
LinkedIn Facebook