Magyar nyelv English version Performan Group

Csatlakoztunk a Horton International hálózatához

Örömmel jelentjük be, hogy a Performan Group 15 sikeres év után a Horton International hálózatának magyarországi tagjaként folytatja működését!

2018. május 30. · Performan Group hírei · Performan Group

Örömmel jelentjük be, hogy a Performan Group 15 sikeres év után a Horton International hálózatának magyarországi tagjaként folytatja működését!

A Horton International több mint 40 éves múltra tekint vissza, a 15 legnagyobb vezetőkereső cég között tartják számon a világon. Globális hálózata 31 országban 42 irodából áll, éves szinten több, mint 2000 sikeres megbízást teljesít a több, mint 200 fős tanácsadói csapat. Kiemelt működési területei a digitalizáció és IT technológia, gyártás és termelés, az egészségügy és gyógyszeripar, FMCG és kiskereskedelem, pénzügyi szolgáltatások. Csatlakozásunknak köszönhetően ezentúl ügyfeleinket a vezetőkeresés, a vezetői tanácsadás és szervezetfejlesztés területeken már nem csak hazánkban, hanem országokon átívelő, nemzetközi együttműködés keretein belül is tudjuk támogatni.

Irodánk a Kelet-Közép-Európa régiót erősíti Lengyelország, Csehország és Németország mellett, így csatlakozásunkkal a hálózat képes lefedni a teljes régiót nemzetközi együttműködések keretében. A nemzetközi hálózat működési sztenderdjei mentén továbbra is elkötelezettek vagyunk a hosszútávú, bizalmon alapuló partneri együttműködés mellett, ezzel hozzájárulva ügyfeleink sikereihez.

A Horton International hálózatról bővebben itt olvashat: https://www.hortoninternational.com/

 

Kapcsolódó cikkek

 
LinkedIn Facebook