Magyar nyelv English version Performan Group

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programként ajánljuk figyelmükbe azokat a tréningjeinket, amelyeket Ügyfeleink leggyakrabban választottak és legsikeresebbnek ítéltek. 

Kiemelt ajánlatok

Egyik ilyen tréningünk a Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning. Ügyfeleink véleményei alapján az egyik leghasznosabb belső strukturális tréningnek bizonyult. Amellett, hogy humoros megközelítéssel, rengeteg gyakorlati feladattal és játékkal sikerül körbejárni a kompetencia szemléletű humán rendszereket és folyamatokat. A tréninget akkor tartjuk igazán sikeresnek, ha a képes kiváltani egy pénteki fáradt tréning zárásnál is a "mikor interjúzhatok végre" érzést...

A másik ilyen örökös, szinte azonnal napi "készpénzre" váltható vezetői tréningünk a Helyzetfüggő, szituatív vezetés, amely ötvözi a modern kompetenciatesztes mérések, kiértékelések és a Kenneth Blanchard által kidolgozott, azóta többszörösen kiadott és átdolgozott helyzetfüggő vezetési elméleteket. Mindig meglepő látni a fiatal vezetők arcán a felismerést és a lelkesedést, mikor összekapcsolják a tanult vezetési ismereteiket a fejlesztési szempontú DISC tesztes mérések eredményeivel, és saját napi gyakorlatukból származó helyzeteikkel, beosztottaik viselkedési példáival. Nem ritkán okoz hangos "wow" érzéseket, mi több, az után követésekkor gyakorlatban is megtapasztalt sikereket a tanultak azonnali használata.

Természetes, hogy a legtöbbször a Belső együttműködés, csapatépítés -re irányuló egyedi tréningek az egyik legmélyebb élményeket adó, a csapat összteljesítményét már rövid távon is legjobban beindító "booster" tréningek Hosszú évek tapasztalata mutatja, hogy egyes szervezeti célokra (pl. virtuálisan együttműködő csapatok együttműködésének fejlesztésére) kialakított programok nagyon jól összekapcsolhatóak indoor és outdoor lazító elemekkel, amelyek képesek az elemi célok megvalósítását olajozottá és hatékonnyá tenni. 

Új szolgáltatásunk a digitális világ kihívásaira a Microlearning szolgáltatásunk, ahol 1,5 perces videók sorozatán keresztül tanulhat vezetői és munkatársi kompetencia-fejlesztési területekről. Erről a szolgáltatásunkról bővebben talál információt a "Learn and Roll" önálló weboldalán.

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Pack ajánlatok

Pack ajánlatok

Pack ajánlatainkat azok számára hoztuk létre, akik nagy létszámú csapat számára keresnek olyan programsorozatokat, amelyek egy jól megfogalmazható, általános kompetenciafejlesztési igényt fednek le, és rendszeresen, nagy létszám számára igényelnek képzéseket.

 
bővebben
 
Vezetői képzések

Vezetői képzések

A vezetői képességek fejlesztésére számos vezetői tréning szerepel a Developmen Quality Consulting and Training portfóliójában. Minden esetben törekszünk az adott cég igényeire szabni fejlesztési programjainkat.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook