Magyar nyelv English version Performan Group

Vezetői képzések

A vezetői képességek fejlesztésére számos vezetői tréning szerepel a Developmen Quality Consulting and Training portfóliójában. Minden esetben törekszünk az adott cég igényeire szabni fejlesztési programjainkat.

Vezetői képzések

Tréningjeink a leghatékonyabban 4-12 fő/csoport részvételével szervezhetőek meg. Ennél alacsonyabb létszám esetén ajánljuk a coachingot, mint egyéni fejlesztési eszközt. Ezen kívül számos viselkedés és személyiség feltárására alkalmas teszttel rendelkezünk, melyek 20-40 oldalas fejlesztési szempontú riporttal és személyes négyszemközti, szakértő tanácsadóval lebonyolított visszajelzéssel hasznos kiinduló- és mérőpontjai lehetnek akár egyéni, akár csoportos képzéseknek.

A következőkben egy kis ízelítőt kívánunk szolgálni vezetők számára szervezett képzéseinkből. Ha érdeklik a részletek, keressen minket előrhetőségeink egyikén, vagy töltse ki ajánlatkérési adatlapunkat.

Vállalati vezetők számára számos területen van lehetőség a továbbfejlődésre.

Személyes hatékonyságukat növelhetik a tárgyalástechnikai (Sikeres tárgyalástechnika) és prezentációs képességek (Prezentációs technikák fejlesztése) területein. Vezetőként számos esetben kerülnek döntési helyzetbe, az ilyen szituációk kezelését segíti a Problémamegoldás és döntéshozatal elnevezésű képzésünk. Vezetői hitelesség megteremtése programunk elemzi a vezetői hitelességgel kapcsolatos helyzeteket és számos gyakorlaton keresztül segíti annak helyes kialakítását és fejlesztését.

A karrier, a céloknak és képességeknek megfelelő sikeres szakmai előmenetel tervezését Karriermenedzsment képzésünk támogatja.

Sajnos nagyon sok vezetőt érint a stressz és annak hosszú távú hatásaként kialakuló burn-out szindróma. Képzésünkön (Stresszkezelés, burn-out megelőzése) nemcsak a saját magukon, hanem beosztottaikon is képessé válhatnak a kiégés tüneteinek mielőbbi felismerésére és hatékony kezelésére.

A különböző vezetéselméletek megismerésére és gyakorlati elsajátítására számos képzést kínálunk. Ezek a teljesség igénye nélkül:

  • Alapfogások a vezetésben tréning rendszerezi és bővíti a résztvevők vezetési ismereteit, továbbá a legkorszerűbb menedzsment elméletek alapján feldolgoztatja napi vezetői gyakorlatuk során szerzett tapasztalataikat.

  • A vezető, mint csapatok irányítója, amelynek során megismerhetők a modern vezetéselméletek, ezen belül kiemelten kezelve a korszerű csoportműködtetési módszerek, valamint a csoportok és egyének motiválásának eszközei.

  • A Helyzetfüggő, szituatív vezetés Kenneth Blanchard elméletein alapuló vezetői tréning, amelynek során a különböző kompetenciaszettel rendelkező beosztottak vezetésének módszerei sajátíthatóak el.

  • Munkatársak motiválása tréning során a képzsen résztvevő vezetők a legismertebb és legfontosabb motivációs elméleteket a gyakorlatba átültetve képessé válnak a hatékonyság fokozására.

  • Teljesítménymenedzsment tréningünk célja olyan elméleti ismereteket és gyakorlati eszközöket nyújtani, melyek révén a résztvevők képesek a munkatársak jelenlegi felkészültségi szintjét szem előtt tartva, személyre szabott lehetőségekkel továbbfejleszteni és támogatni a szervezet működését.

  • Coaching típusú támogató vezetés tréning

Kompetencia alapú tréningek vezetők számára:

  • Kompetencia alapú keresés-kiválasztás tréning az adott cég számára testre szabottan, a résztvevők számára élvezetes és izgalmas, számtalan játék és helyzetgyakorlaton keresztül az önmagunkon megtapasztalt felismerés erejével élve mutatja meg a résztvevőknek a kompetenciaalapú gondolkodás, ezen belül a kiválasztási folyamat érdekességeit.

  • Tudás- és kompetenciamenedzsment képzés elősegíti a munkatársaikban meglévő vállalati össztudás hatékonyan kiaknázását.

  • Kompetenciaalapú képzéstervezés tréningeken részt vevők a gyakorlati kompetenciamenedzsmenten keresztül a fejlesztés rövid-, közép- vagy akár hosszú távú elérhető céljainak kialakítására

 Vezetők számára nyújtunk továbbfejlődési lehetőséget továbbá Vezetői workshopok, műhelymunkák keretében, valamint Executive Coaching és Táv-coaching szolgáltatásainkkal.

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Pack ajánlatok

Pack ajánlatok

Pack ajánlatainkat azok számára hoztuk létre, akik nagy létszámú csapat számára keresnek olyan programsorozatokat, amelyek egy jól megfogalmazható, általános kompetenciafejlesztési igényt fednek le, és rendszeresen, nagy létszám számára igényelnek képzéseket.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook