Magyar nyelv English version Performan Group

Vezetői képzések

A vezetői képességek fejlesztésére számos vezetői tréning szerepel a Developmen Quality Consulting and Training portfóliójában. Minden esetben törekszünk az adott cég igényeire szabni fejlesztési programjainkat.

Vezetői képzések

Tréningjeink a leghatékonyabban 4-12 fő/csoport részvételével szervezhetőek meg. Ennél alacsonyabb létszám esetén ajánljuk a coachingot, mint egyéni fejlesztési eszközt. Ezen kívül számos viselkedés és személyiség feltárására alkalmas teszttel rendelkezünk, melyek 20-40 oldalas fejlesztési szempontú riporttal és személyes négyszemközti, szakértő tanácsadóval lebonyolított visszajelzéssel hasznos kiinduló- és mérőpontjai lehetnek akár egyéni, akár csoportos képzéseknek.

Milyen témákban kínálunk képzéseket vezetők számára? A legkeresettebb tréningekből néhányról olvashat a weboldalunkon is. Ha érdeklik a részletek, vagy megosztaná velünk az Ön vállalatának igényeit, keressen minket előrhetőségeink egyikén, vagy töltse ki ajánlatkérési adatlapunkat.

Vállalati vezetők számára számos területen van lehetőség a továbbfejlődésre.

Személyes hatékonyságukat növelhetik a tárgyalástechnikai (Sikeres tárgyalástechnika) és prezentációs képességek (Prezentációs technikák fejlesztése) területein. Vezetőként számos esetben kerülnek döntési helyzetbe, az ilyen szituációk kezelését segíti a Problémamegoldás és döntéshozatal elnevezésű képzésünk. Vezetői hitelesség megteremtése programunk elemzi a vezetői hitelesség megteremtésének összetevőit, és számos gyakorlaton keresztül segíti annak megfelelő kialakítását és fejlesztését.

Sajnos nagyon sok vezetőt érint a stressz és annak hosszú távú hatásaként kialakuló "burn-out" szindróma. Képzésünkön képessé válnak (Stresszkezelés, burn-out megelőzése) nemcsak saját maguk, hanem beosztottaik kiégés tüneteinek mielőbbi felismerésére és hatékony kezelésére.

A különböző vezetéselméletek megismerésére és gyakorlati elsajátítására számos képzést kínálunk. Ezek a teljesség igénye nélkül:

  • Alapfogások a vezetésben tréning rendszerezi és bővíti a résztvevők vezetési ismereteit, továbbá a legkorszerűbb menedzsment elméletek alapján feldolgoztatja napi vezetői gyakorlatuk során szerzett tapasztalataikat.

  • A vezető, mint csapatok irányítója, amelynek során megismerhetők a modern vezetéselméletek, ezen belül kiemelten kezelve a korszerű csoportműködtetési módszereket, valamint a csoportok és egyének motiválásának eszközeit.

  • A Helyzetfüggő, szituatív vezetés Kenneth Blanchard elméletein alapuló vezetői tréning, amelynek során a különböző kompetenciaszettel rendelkező beosztottak vezetésének módszerei sajátíthatóak el.

  • Munkatársak motiválása tréning során a képzésen részt vevő vezetők a legismertebb és legfontosabb motivációs elméleteket a gyakorlatba átültetve képessé válnak a hatékonyság fokozására.

  • Teljesítménymenedzsment tréningünk célja olyan elméleti ismereteket és gyakorlati eszközöket nyújtani, melyek révén a résztvevők képesek a munkatársak jelenlegi felkészültségi szintjét szem előtt tartva, személyre szabott lehetőségekkel továbbfejleszteni és támogatni a szervezet működését.

  • Coaching-típusú támogató vezetés tréning

Kompetenciaalapú tréningek vezetők számára:

  • Kompetenciaalapú keresés-kiválasztás tréning az adott cég számára testre szabottan, a résztvevők számára élvezetes és izgalmas, számtalan játék és helyzetgyakorlaton keresztül az önmagunkon megtapasztalt felismerés erejével élve mutatja meg a résztvevőknek a kompetenciaalapú gondolkodás, ezen belül a kiválasztási folyamat hatékony menedzselését.

 Vezetői csoportok munkáját támogatjuk Vezetői workshopok, műhelymunkák keretében, valamint Executive Coaching egyéni és csoportos formáival.

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programként ajánljuk figyelmükbe azokat a tréningjeinket, amelyeket Ügyfeleink leggyakrabban választottak és legsikeresebbnek ítéltek. 

 
bővebben
 
Pack ajánlatok

Pack ajánlatok

Pack ajánlatainkat azok számára hoztuk létre, akik nagy létszámú csapat számára keresnek olyan programsorozatokat, amelyek egy jól megfogalmazható, általános kompetenciafejlesztési igényt fednek le, és rendszeresen, nagy létszám számára igényelnek képzéseket.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook