FB pixel

Szakértő csapatunk

Gombos Erika

Gombos Erika

Ügyvezető, executive coach, HR és kommunikációs tanácsadó, teszt szakértő

Közgazdász diplomája megszerzése után a Schneider Electric villamosipari multinacionális vállalatnál dolgozott 8 évet, ahol kommunikációs igazgatóként fejezte be pályafutását. Felelős volt a vezetői tanácsadáson, a vállalatcsoport belső és külső kommunikációján kívül hazai és nemzetközi „cross functional” projektekért, pl. ügyfél- és munkatársi elégedettségi felmérésekért. 2005 óta dolgozik a Performan Groupnál keresési-kiválasztási és vezetői tanácsadóként, 2008 óta pedig a csoport fejlesztési üzletágát vezeti és coachként dolgozik.

Kiemelt referenciák: Schneider Electric, Bosch Rexroth, Nuance-Recognita, Evosoft, Shell Hungary, Whirlpool, Moduslink, Timac Agro, Xylem, KSB, UNIQA, Cargill (Agribrands), Universal Instruments, Viacom, Egis, Krka, Hungaropharma, Vivber, NMHH, felső vezetők személyes karrier coachingja

Székely Sándor

HR tanácsadó, teszt szakértő

Sándor mögött nemzetközi MBA diploma és 24 év munkatapasztalat áll, amelyből 19 év multinacionális vállalatok számára végzett HR vezetőkeresési, vezetői tanácsadási és szervezetfejlesztési tapasztalat. Keresés-kiválasztásban részt vevő vezetők és szakértők képzésének kidolgozója és projekt menedzsere. Számos tesztes mérési, szerzetfejlesztési és tréning program kidolgozója és megvalósítója. Jelenleg a Horton International magyarországi ügyvezetője és vezetői tanácsadója.

Kiemelt referenciái: NXP, Shell, Siemens, Vaillant, Bunge, Viacom International, Hungaropharma, Chello, Henkel, AstraZeneca, Bunge, Welltech, OTP, Timac Agro, Kone, számtalan céges és nyílt tréning, Career Coaching lebonyolítása.

Székely Sándor
Kása Judit

Kása Judit

Akkreditált coach, tréner, klinikai szakpszichológus 

Kiegészítő tanulmányokat folytatott Magyarországon és a Harvard Egyetemen egyaránt. Angol és német nyelven beszél. Szakterületei közé tartozik a karriertervezés, munkahelyi stressz kezelés, asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, munka magánélet egyensúly kialakítása, hatékony munkaszervezés, visszajelzés. Coach tevékenységét az ICF, azaz a Nemzetközi Coach Szövetség etikai normáinak megfelelően végzi.

Munkája során számos módszert alkalmaz, önismereti, pszichodráma, brief coaching és coaching eszközöket használ. A célja, hogy az ügyfél fejlődését hatékonyan támogassa. Több mint 20 éves tapasztalatát olyan nemzetközi cégeknél szerezte, mint a NOKIA, IBM, Erste Bank, Kuka Robotics, UniCredit Bank, K&H Bank, Bayer, Egis, Groupama, Generali.

Solymosi Krisztina

Tréner, pszichológus, közgazdász

Pszichológus, közgazdász - több mint 20 év vezetői készségfejlesztési, coaching és szervezetfejlesztési tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött rendíthetetlenül hiszek a változás erejében.

 Mottóm: “Sohasem késő megtalálni önmagad jobb változatát.” 

 Meggyőződésem, hogy mindenki - legyen az egyén, csoport vagy szervezet - bármikor, bármilyen élethelyzetben képes váltani és változni, ha értelmes célokat állítanak elé és elkötelezetté tudják tenni a változások iránt. Erre nincsenek sablon módszerek, a tréning és a szervezetfejlesztés, bár csoportos műfajok, mégis bármilyen fejlesztési folyamat során az egyén szintjén kell tudni megfogalmazni a problémákat. Ebben a folyamatban az én legfontosabb feladatom szerintem az, hogy a csoport kezdetben kusza erővonalaiból kialakítsam azt a harmóniát, amelyben minden egyes személy képes megtalálni a saját fejlődéséhez vezető egyéni utat.

Solymosi Krisztina
Székely Vince

Székely Vince

Coaching pszichológus és executive coach
 
Több, mint ezer órás vezetői coaching tapasztalat, melyet közép- és felső vezetők fejlesztése során szerzett, hazai és nemzetközi vállalatok körében, termelő és szolgáltató szektorban egyaránt. Minősített mester coach és coaching pszichológus. Egyetemi oktatás keretében vezetés- és szervezetfejlesztési tárgyakat, valamint üzleti coachingot oktat. Coaching stílusa eredmény- és megoldásorientált, amely a támogató bizalmi kapcsolatra épít, de szükség esetén az ördög ügyvédje szerepet is magában foglalja. 
 

Horváth András

Tréner, tanácsadó

Magyar-latin szakos tanárként végzett az ELTE-n. Néhány év középiskolai tanári munka után az SHL-ben dolgozott tanácsadóként, később önállósította magát. Szakterülete az Assesment-Development Centerek tervezése, kidolgozása és működtetése, ahhoz kapcsolódóan tesztek és egy eszközök fejlesztése. Trénerként elsősorban vezetőfejlesztéssel és DISC-tréningekkel foglalkozik. Több mint 25 éves tapasztalatát olyan nemzetközi cégeknél szerezte, mint a NOKIA, NSN, IBM, Erste Bank, KUKA, ABB, Flextronics, Philips, Iron Mountain, Beurer, valamint magyar kis- és középvállalkozások számára is dolgozott. Angolul beszél.

Horváth András
dr. Matura Tamás

dr. Matura Tamás

Kína kutató, nemzetközi kapcsolatok szakértő és jogász

Fő szakterülete Kína gazdasági átalakulása, az EU és benne Magyarország kapcsolatai Pekinggel. Budapesti Corvinus Egyetem és az ESSCA School of Management Angers-Paris-Budapest-Shanghai oktatójaként több mint egy évtizede foglalkozik Kínával és Kelet-Ázsiával. Gazdasági, politikai és kulturális ismeretekkel felvértezve számos magyarországi nagyvállalat, főként német hátterű autóipari vállalat számára tartott interkulturális tréningeket az elmúlt években.

 

Berey Zita

Szupervizor-coach, HR-szakértő, tréner

Több, mint 8.000 órás coaching-tapasztalattal rendelkező sokoldalú fejlesztő tanácsadó. Karrierjét értékesítőként és értékesítési vezetőként kezdte hazai és nemzetközi vállalatoknál. 2002-től a Medicover zRt-nél szerzett cégvezetői tapasztalatot, majd a Medicover Egészségpénztár Igazgatótanácsának tagja lett. Európai Kiválóság Díjakhoz kapcsolódó szervezeti kultúra projekteket, értékesítői- és kompetenciafejlesztő tréningeket vezetett több hazai és multinacionális szervezetnél. 2006-tól dolgozik szupervizorként és coachként.


Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságának tagja, utóbbi szervezetben a Szupervizor-Coach szekció vezetője, a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alelnöke. A VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központ Kognitív szemléletű Business és Life Coach-képzésének és a Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor-Coach képzésének oktatója.

Berey Zita
Svelta Zsóka

Svelta Zsóka

Coach, fejlesztő tréner, mediátor, mentálhigiénés segítő szakember

Szervezetfejlesztőként azon dolgozom, hogy a szervezeti célok irányába mozdítsam a munkahelyi szereplőket, vezetőket és munkatársakat egyaránt. Vezetői coachként támogatom a munkahelyi kommunikációs hálózat felépítését, eredményes működtetését, mely támogatja a megfelelő munkahelyi információáramlást. Vezetőknek segítek tudatosabban vezetni, csapatoknak hatékonyabban együttműködni. Csapatépítő programokon kezdeményezem a kommunikációs kapcsolódási pontok kialakítását. A szervezeti kommunikációt javító tréningekkel, csoportos coachingmunkával támogatom a munkahelyi együttműködést, a gördülékeny és örömteli csapatmunkát.

Coachként és trénerként egyaránt fontosnak tartom a szemléletváltást, ami az egyéneket és a csapatokat is arra ösztönzi, hogy képesek legyenek észrevenni a változásban rejlő lehetőségeket.

Perényi Patrik

Tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő

20 éves tanácsadói, ezen belül 10 éves tréneri, HR- és szervezetfejlesztői tapasztalattal segítem ügyfeleimet, melyet a legkülönfélébb iparágakban tevékenykedő szervezetekkel együttműködve szereztem, a néhány fős start-upoktól a legnagyobb multinacionális vállalatokig.

Az ügyfeleimmel való közös munka során holisztikus fejlesztői szemléletet képviselek: a fejlesztés fókuszában állhat az egyén, a csoport, vagy akár az egész szervezet, az alkalmazott fejlesztői módszereket – egyéni vagy team coaching, készségfejlesztő tréning, workshop, vagy a HR folyamatok, rendszerek fejlesztése – pedig a kihívás jellege határozza meg. Szeretek már a fejlesztési igény felmerülésétől kezdve szoros együttműködésben dolgozni az ügyfeleimmel, mert a tapasztalataim szerint ez biztosítja, hogy olyan fejlesztési programokat tervezzünk és valósítsunk meg, amelyek az előttük álló kihívásokra valóban megfelelő válaszokat adnak.

Kiemelt referenciáim: Philips, Cap Gemini, Richter Gedeon, MVM, CEU, Hungarocontrol, AdNovum, Lexmark, Givaudan, GLS, Turbine, Sony, Vodafone, Servier, Eaton.

Perényi Patrik